•قرارداد قطعه جنوبی متروی اصفهان به روش طرح و اجرا منعقد گردیده است.
•طراحی:
مطالعات طراحی شامل مطالعات زمین شناسی و ژئوتکنی�� و لرزه خیزی، تحلیل پایداری تونلها شامل پوششهای اولیه و ثانویه، و تحلیل پایداری پوشش اولیه شیب راهه ورودی و 3 ایستگاه در طول مسیر توسط شرکت الموت انجام گرفته است.
•تکنولوژی حفاری:
بر اساس نتایج حاصل از مطالعات زمین شناسی و ژئوتکنیکی محدوده طرح و پیرو بررسی های فنی - اقتصادی بعمل آمده، مناس بترین روش اجرای تونلها بکارگیری روش تونل زنی NATM و استفاده از دستگا ههای حفار ROADHEADER در نظر گرفته شد. با توجه به نتایج حاصل از آزمایشات ژئومکانی کو در نظر داشتن ابعاد حفاری تونل، 2 دستگاه رودهدر فوق سنگینEICKHOFF مدل 450 ET از نوع Transverse جهت حفاری تونل ت کچشمه دو خطه و 2 دستگاه رودهدر سنگین WIRTH-PAURAT مدل T2.11 از نوع Inline جهت حفاری تون لهای دو چشمه یک خطه در توده سنگ سازند شمشک (ماسه سنگی و شیلی)، توسط شرکت الموت انتخاب و خریداری گردید.
•تونل انتقالی (ترانزیشن):
در طرح اولیه قطار شهری اصفهان، تون لهای مترو بصورت دو تونل ی کخطه و به موازات یکدیگر دیده شده بود. هرچند با تغییر طرح اولیه و تصویب آن در بخشی از قطعه جنوبی که از ایستگاه دانشگاه آغاز شده و به ایستگاه صفه ختم می شود، تونل مترو بصورت دو خطه تک چشمه به اجرا درآمد.
در محل پایان تونل های دو قلو یک تونل انتقال جهت اتصال مقطع تونل های دو قلو به مقطع تونل دو خطه تک چشمه در قالب تونل انتقال (ترانزیشن) شامل دو مقطع و با اقطار 16 و 13 متر که در نوع خود بزرگترین تونل داخل شهری احداث شده در توده سنگ در کشور می باشد، اجرا گردید.